Kaunas: +370 655 75237
Vilnius: +370 687 00332

Prekių krepšelis

Prekių krepšelis tuščias

8~700 55 321 Darbo laikas: IV: 8-19

Kuo užsiima mūsų Rėminimo Dirbtuvės?

Rėminimo paslaugos: www.rėmai.lt teikia aukščiausios kokybės rėminimo paslaugas: rėminame internetu ir ne tik! Atvykite apžiūrėti mūsų įspūdingo dydžio rėmelių kolekcijos į rėminimo dirbtuves VILNIUJE, rėminimo dirbtuves KAUNE. Į visus kitus miestus rėmus siunčiame per DPD kurjerį, o didesnius užsakymus atveža mūsų vairuotojas. Turite daiktą, kurį norite pakabinti ant sienos ir gražiai apipavidalinti - atneškite mums, nes mūsų patyrę meistrai įrėmina kone viską! Nuo arbatinių šaukštelių iki vertingų meno kūrinių, žemėlapių ir kt.

Paveikslų rėminimas - mūsų specializacija. Mes teikiame paveikslų rėminimo paslaugas. Atvežę paveikslus į mūsų galerijas, galite juos profesionaliai įsirėminti. Paveikslo rėminimas neapsieina be profesionalaus rėmo parinkimo, todėl galerijose visada gausite profesionalų patarimą kokį rėmelį rinktis. Turime įvairiausių rėmų - nuo plačių, iki kone nematomų, aliuminių ir plaukiojančių ("floating") tipo rėmų su tarpeliu, kurie dabar ypač populiarūs. Įprastai paveikslo rėminimas užtrunka 3-4 darbo dienas. Apsilankykite!

Berėmiai CLIP rėmeliai - tiem kas nenori rėmelių mūsų rėminimo dirbtuvės turi alterantyvą - rėminimą į CLIP berėmius rėmelius! Šiai rėmeliai atrodo ypač moderniai ir nebrangiai kainuoja, todėl, kad juos sudaro tik nugarėlė ir stiklas, kurį prilaiko metaliniai "klipsai". Puiki alternatyva rėminimui, lengvą piešinį ar plakatą įrėminti pačiam.

Veidrodžių rėminimas geriausia kaina - užsakykite reikalingų matmenų veidrodį - jį Jums įrėminsime į BET KOKIUS patinkančius rėmelius! Tiesiog išsirinkite patinkančius rėmelius iš rėmelių katalogo, įveskite reikalingus (paties veidrodžio) matmenis ir pažymėkite varnelę - viskas! Jei norite gauti rėmelio profilio pavyzdį ar pasikonsultuoti - skambinkite arba atvykite į mūsų rėminimo centrą! Taip pat siūlome standartinius prabangius, puošnius ir kitokius veidrodžius!

Metaliniai rėmeliai - moderni alternatyva mediniams ar plastikiniams rėmams. Šie rėmeliai gaminami Vokietijoje. Firma NIELSEN, kurios metaliniais rėmeliais prekiaujame mes, yra pasaulyje pagarsėjusi savo kokybe.

Paveikslų pakabinimo sistemos - UAB RĖMAI LT prekiauja ARTITEQ ir STAS paveikslų pakabinimo sistemomis: nesvarbu ar reikalingas vienas kabliukas paveikslui pakabinti, vienas pakabinimo sistemos strypas ar kelių šimtų metrų pakabimo sistema - mes Jums pagelbėsime! Pakabinimo sistema - puikus būdas kabinti paveikslus ar nuotraukas, ypač, jeigu norite jas dažnai keisti. Taip siena gadinama minimaliai - tik pačiame viršuje pritvirtinant bėgelį. Pavyzdžiui, mūsų galerijose pakabinimo sistema naudojama keisti parodoms. Taip pat teikiame montavimo objekte paslaugą.

Giclee kokybės spauda bei fine art spauda ant popieriaus ir drobės. Mūsų rėminimo dirbtuvėse spausdiname Canon Pro spausdintuvu aukščiausia įmanoma kokybe reprodukcijas, nuotraukas bei skaitmeninius meno kūrinius. Drobes aptraukiame ant lietuviškos medienos porėmių.

Rėminimo dirbtuvė RĖMAI.LT - sparčiai augantis projektas, kasdien aptarnaujantis dešimtis klientų iš visos Lietuvos. Patikėkite savo rėminimo darbus mums!

Information in English about picture framing in Kaunas - here, picture framing in Vilnius - here and picture framing in Klaipėda - here

Būkime draugais Facebook!

8~700 55 321 Darbo laikas: IV: 8-19